Buna seara !
Daca nu te-ai decis inca,te sfatuiesc sa iei in considerare si profilele belgiene Deceunink ,de foarte buna calitate,dar nu foarte ieftine.Eu le-am folosit in anul 2000,in casa in care locuiesc,si sunt foarte multumita.Ca o observatie,la un apartament am folosit Gealan,dorind sa fac economie,in 2001,si pot sa-ti spun ca au tot fost probleme la un adin ferestre,la inchideri,la balamale,culminand cu craparea geamului..."economia"dorita s-a transformat in risipa pt.ca am ales un produs prost,mai ieftin doar prin calitate inferioara...Pana la urma a trebuit sa schimb totul.IN oferta profilelor Deceunink,se afla variante pt.toate buzunarele,o gama foarte buna si cu un pret rezonabil este,daca-mi amintesc bine,Elite,cred,daca nu,voi corecta dupa ce caut factura,dar cred ca asa se numeste,un profil fabricat in Germania -firma are mai multe fabrici in Europa.Mie mi-a placut mult,chiar primavara asta l-am comandat pentru o garsoniera,si se comporta f.bine. Despre acestea stiu eu,personal.Despre Veka am auzit de bine...Fiind o investitie pe termen lung,e bine sa nu alegi pe criteriul pretului,ci pe al calitatii.Succes!